Cum comand?

Comanda se face numai on-line folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii de inregistrare si trimitere comanda. 

Pentru a efectua o comanda on-line este necesar sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea se face prin completarea tuturor campurilor necesare din sectiunea Creaza cont.

Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a intra in modulul de comenzi on-line, apasati butonul Autentificare si introduceti datele de identificare. Dupa identificarea clientului acesta poate comanda orice produs prin apasarea butonului Adauga in cos din dreptul produsului respectiv. De asemenea se poate alege o cantitate diferita de 1, din acel produs. Daca doriti sa renuntati la un produs va rugam sa apasati simbolul Delete din dreptul produsului respectiv. Procedura se repeta pana la definitivarea comenzii. 

 Finalizarea comenzii. Este ultimul pas pentru a considera comanda valida. Cand ati introdus toate produsele dorite in "Cos" apasati pe "Plasare comanda". Verificati Adresa de livrare si de facturare. Daca doriti sa primiti comanda la o noua adresa, apasati "Adauga adresa noua", pe care o puteti selecta ulterior din "Alegeti adresa de livrare" care se afla putin mai sus. 

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 12.00 (dupa-amiaza) se vor procesa a doua zi!

- dupa ce ati efectuat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre echipa de vanzari pentru confirmare si disponibilitate

- timpul de onorare pentru o comanda este de minim 1 zi si maxim 3 zile , dupa confirmarea telefonica

- daca durata de onorare a comenzii nu este convenabila pentru dvs., comanda se poate anula

- o comanda neconfirmata telefonic, se anuleaza in 3 zile

Cum platesc?

- factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet
- plata produselor se poate face la primirea coletului (ramburs) la curier, caz in care veti primi chitanta; in acest caz se percepe o taxa de ramburs care este perceputa de curier si este suportata de dvs; 
- se poate alege si plata prin ordin de plata (transfer bancar) pe baza unei facturi proforme, insa produsele se pot ridica sau trimite, doar dupa ce contravaloarea comenzii intra in contul nostru; in acest caz se evita plata taxei de ramburs. 

Care sunt taxele pentru transport ?

Produsele achizitionate de pe site-ul www.caserolealuminiu.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Transportul produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier cu care societatea noastra are incheiat contract de livrare. Aceste firme asigura livrarea comenzii intr-un interval de 24-48 de ore de la expedierea acestora, in localitatile in care exista puncte de lucru FAN Courier. 

Taxe transport:
- Pentru comenzi de pana in 500 lei (valoare fara TVA), produsele se ridica de catre beneficiar de la depozitul Endless Com s.r.l. situat in Bucuresti, Sos. Berceni nr. 8, Sector 4 (zona Piata Sudului).
- Pentru comenzi mai mari de 500 lei (fara TVA), produsele se livreaza gratuit in Bucuresti sau, contracost, prin curier rapid, in localitatile de provincie. Costul transportului in tara pentru un colet de 1 kg este 15 lei + tva2 Kg - 15.85 lei + tva3 Kg - 16.70 lei + tva

In cazul localitatilor mici este foarte posibil ca taxa de transport sa fie mai mare, luandu-se in considerare distanta pana la un oras principal in care cei de la Fan Courier au sediu. In acest caz o sa fiti contactat de unul din operatorii nostri.

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 12 (pranz) vor fi procesate a doua zi!

Recomandam verificarea coletelor in momentul receptiei, in scopul preintampinarii unor eventuale neplaceri!

Pentru orice alte informatii ne puteti contacta:

   - Pagina de contact 

   - E-mail: vanzari@articoleparty.ro

   - Tel: 0744.335.528; 0749.768.356; 0728.745.722