Endless Com srl - firma certificata TUV Austria

ISTORIC si ACTIVITATE

Firma cu capital integral romanesc, Endless Com s.r.l. a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de articole de unica folosinta pentru uz alimentar si articole de petrecere pentru copii. In succesiunea etapelor de evolutie a pietei pe acest domeniu, Endless Com srl a identificat segmente de nisa neacoperite, fiind in acest context prima firma care a introdus pe piata din Romania conceptul de articole de unica folosinta coordonate pentru petreceri, atat cu decoruri standard cat si cu licente. Ulterior au fost introduse in oferta si alte articole de unica folosinta cum ar fi tavite de aluminiu cu si fara capac, tepuse pentru frigarui, articole biodegradabile produse din fibra de trestie de zahar, tacamuri din material plastic metalizate, etc. Gama de articole de petrecere a fost permanent imbogatita cu diverse alte produse, cum ar fi baloane din latex si baloane din folie, butelii de heliu, confetti si tunuri de confetti, lumanari cifra pentru tort, etc.

PRODUSE si FURNIZORI

Printre produsele comercializate se numara vesela de unica folosinta clasica din plastic, carton, hartie, aluminiu, lemn si bambus (pahare, farfurii, tacamuri, caserole si tavite cu sau fara capac, scobitori, tepuse pentru frigarui, etc.) si vesela din melamina (pahare, cani, farfurii, boluri, tacamuri, etc.). Articolele si accesoriile de petrecere pentru copii includ pahare, farfurii, servetele, fete de masa, baloane din latex (inclusiv profesionale, pentru decoratori), baloane pentru modelaj, baloane din folie metalizata, butelii heliu, coifuri, coronite tiara, trompete, suflatori spirale, bannere, paie decorate, confetti, etc.

Gama tematica de decoratiuni se adreseaza in mod special copiilor dar include de asemenea variante cu un design clasic. Printre licentele disponibile se numara Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Princess, Alba ca Zapada, Cars, Planes, Fairies, Spiderman, Barbie, Hello Kitty, Star Wars, Avengers, Littlest Petshop, My Little Poney, Masha and The Bear, etc., gama fiind constant actualizata.
Pornind de la un singur furnizor in anul 1996, Monoservizio Bibo (Italia), lista de parteneri s-a extins in permanenta astfel incat in prezent sunt disponibile peste 2.500 de articole diferite provenind de la firme de prestigiu in domeniu printre care ALUPACK, AMSCAN, ANAGRAM, ARISTEA, BBS, DOLOMIT, GEMAR, GOLDPLAST, PEGASO GIOCHI, PROCOS, RIETHMUELLER, SEMPERTEX, etc.

DISTRIBUTIE EXCLUSIVA IN ROMANIA

Endless Com s.r.l. este unic importator si distribuitor in Romania pentru produsele firmelor italiene ALUPACK, ARISTEA, BBS, DOLOMIT, PEGASO GIOCHI precum si PROCOS (Grecia) avand in acest fel posibilitatea de a oferi partenerilor din Romania un nivel de pret foarte atractiv si o gama cvasi-completa de articole.

ARTICOLE MARCA PROPRIE

Pe o piata din ce in ce mai competitiva, Endless Com srl a introdus noi produse, protejate si promovate prin inregistrarea de marci proprii cum ar fi ‘‘Endless Verde’’ (pentru articole de unica folosinta biodegradabile din trestie de zahar, amidon de porumb, Matter-Bi, PLA/CPLA), ‘‘Endless Party’’ (pentru fete de masa, butelii de heliu si diverse alte articole de petrecere), si ‘‘Endless Premium’’  (pentru vesela din material plastic, reutilizabila).

STANDARDE DE CALITATE
Toti partenerii nostri sunt certificati ISO 9001/ 9002 (Managementul Calitatii), ISO 14001 (Managementul de Mediu), ISO 22000 (Managementul Sigurantei Alimentare). Producatorii articolelor de petrecere cu licenta Disney sunt auditati periodic pentru a se verifica respectarea normelor de responsabilitate sociala a companiilor, conform cerintelor internationale actuale.


PORTOFOLIU CLIENTI

Intre 1994-1998 distribuirea produselor noastre s-a limitat la numarul restrans de supermarketuri existente la acea vreme printre care Vox Univers, La Fourmie, Mega Image si alte cateva magazine din Bucuresti si din tara (Arad, Braila, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Oradea, Timisoara, etc.). Ulterior Endless Com s-a bucurat de un interes din ce in ce mai ridicat din partea noilor retaileri sositi pe piata din Romania. Astfel, pe langa retelele Gima si Metro cu care am colaborat intre 1998-2000, am stabilit rand pe rand noi parteneriate cu Auchan, Carrefour, Cora, Profi, Real, Selgros, etc., precum si cu companii activand pe piata Horeca.

DE CE ENDLESS COM ? ATUURI ALE COMPANIEI NOASTRE vs. COMPETITORI

Pentru ca :
- am introdus (din anul 1996), dezvoltat si consolidat in Romania conceptul de articole de petrecere, in special cele destinate copiilor, precum si (din anul 2006) pe cel de articole de unica folosinta de uz alimentar, din fibre de trestie de zahar biodegradabile;
- suntem parteneri si importatori/distribuitori exclusivi ai celor mai cunoscute firme de profil din Europa;
- suntem singura companie cu drept de import si distributie pe teritoriul Romaniei a articolelor de petrecere (pahare, farfurii, servetele si fete de masa de unica folosinta) cu licente Disney;
- comercializam produse de cea mai buna calitate la preturi foarte competitive;
- avem o experienta de peste 22 ani in distributia pe piata nationala a produselor de unica folosinta pentru uz alimentar si a articolelor si accesoriilor pentru petreceri;
- ne straduim in permanenta sa oferim un nivel inalt de profesionalism in relatia cu toti partenerii nostri si ne desfasuram activitatea avand in vedere respectarea eticii corporative si a standardelor internationale de responsabilitate sociala si de protejare a mediului inconjurator.