Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 0,00 lei - 50,00 lei

Acasa

Subcategorii

 • Caserole si farfurii

  Este aluminiul unul dintre cele mai bune materiale pentru ambalat produse? Iata cateva puncte forte ale acestui material.

  1. Disponibilitate

  Aluminiul este cel mai comun metal și al treilea cel mai frecvent material găsit în scoarța terestră. Aceasta înseamnă că există o aprovizionare constanta de aluminiu pentru a fi extras pentru utilizări industriale, inclusiv ambalaje alimentare, produse de cofetărie sau produse de îngrijire la domiciliu. Aproximativ 860.000 de tone de aluminiu sunt produse anual în Europa.

  2. Longevitatea

  Ambalajul din aluminiu își poate menține integritatea pentru perioade lungi de timp, chiar și fără întreținere. De asemenea, este rezistent la coroziune, ceea ce contribuie și mai mult la longevitatea sa. Acest lucru face din aluminiu un material ideal pentru ambalarea alimentelor, deoarece va proteja un produs pe fără riscul de a se degrada, ceea ce ar compromite bariera dintre produs și influențele externe ale mediului.

  3. Rentabilitate ecologica

  Aluminiul poate fi reciclat la nesfârșit, iar procesul său de reciclare oferă o cantitate semnificativă de economie de energie în comparație cu alte materiale, consumând doar cinci la sută din energia de producție primară. Acest lucru economisește o cantitate enormă de energie și de emisii din fabrică, făcând din aluminiu o alegere rentabilă și ecologică pentru materialul de ambalare al alimentelor.

  4. Versatilitate

  Aluminiul este usor si are un punct de topire scazut, fiind in acelasi timp foarte ductil si usor de modelat. Acest lucru oferă ambalajelor din aluminiu un avantaj din perspectiva marketingului. Poate fi personalizat cu ușurință, datorită flexibilității materialului, cu forme creative, ștanțare și imprimare pentru identificarea mărcii și atragerea consumatorilor. Acest lucru îl face o alegere populară pentru recipientele pentru alimente procesate, produsele lactate și chiar produsele alimentare pentru animale de companie.

  5. Grad ridicat de protecție

  Aluminiul oferă o barieră completă împotriva umezelii, luminii și oxigenului, chiar și ca o folie foarte subțire. Acest lucru păstrează calitatea, siguranța și aroma produselor alimentare care sunt ambalate în el, necesită în același timp foarte puțin material. Alimentele ambalate cu aluminiu sunt ferite de contaminarea bacteriană, oxidare, precum și umiditate și lumină, ceea ce poate compromite integritatea produsului.

  6. Greutate mica

  Aluminiul este un material ușor, care reduce costurile de transport, deoarece mai multe produse pot fi încărcate pe vehicule în comparație cu cele ambalate cu materiale mai grele. De asemenea, aluminiul poate proteja integritatea produselor alimentare la dimensiuni foarte subțiri, ceea ce scade și mai mult greutatea materialului de ambalare. De exemplu, 1,5 g de folie de aluminiu poate proteja un litru de lapte timp de câteva luni, oferind o protecție de barieră cu o creștere minimă a greutății produsului.

  Sursa: https://xtalks.com/

 • Platouri din aluminiu

  Ambalajele din aluminiu sunt usor de reciclat, permitand modelarea in aproape orice forma. Se folosesc cu atat in livrarea de mancare la domiciliu, in cantine, sau de catre afacerile care au ca obiect al activitatii servicii de catering pentru diferite evenimente.

 • Capace

  Ambalajele din aluminiu sunt usor de reciclat, permitand modelarea in aproape orice forma. Se folosesc cu atat in livrarea de mancare la domiciliu, in cantine, sau de catre afacerile care au ca obiect al activitatii servicii de catering pentru diferite evenimente.

 • Folie

Filtre active